NORDKAP CBG Fyldestation

NORDKAP – en barsk lille CBG-fyldestation til alle skandinaviske klimaforhold

Med NORDKAP-fyldestationer er vejen banet for etablering af anlæg til biogastankning uanset de omgivende forhold. Kompressor og øvrigt udstyr holdes tørt og frostfrit, og serviceteknikeren kan arbejde i tørvejr.

Robust lille fyldestation

Behøver etableringen af et biometan-fyldeanlæg (CBG-fyldeanlæg) altid at kræve meget store investeringer og EU-udbud? Svaret er nej. Og løsningen kalder vi NORDKAP Mini CBG. En lille robust CBG-fyldestation, udviklet på baggrund af de høje krav til driftssikkerhed og vejrbestandighed, vi gennem årene har mødt fra vore skandinaviske kunder.

Lave startomkostninger

NORDKAP Mini CBG er et mini-fyldeanlæg, som kan klare det barske skandinaviske klima og sørge for stabil, sikker tankning af gaskøretøjer. Præcis som de store anlæg. Bare mindre. Og derfor også mindre krævende som investering – og i indkøbsfasen. Det sparer både tid og administrative ressourcer – ikke mindst i opstarten.

Effektiv i drift

I modsætning til mange tilsvarende anlæg kan serviceteknikerne altid arbejde i tørvejr på et NORDKAP Mini CBG-anlæg. Det betyder højere effektivitet – selv i november måned. NORDKAP Mini CBG er en fleksibel og driftssikker løsning til fx entreprenører, mindre distributionsvirksomheder, redningskorps, hjemmeplejen eller affaldsindsamlingen i områder langt fra de større byers centrale fyldestationer.

En løsning for dig?

Vi har utallige referencer, som du kan læse om her. Der kan du også se, at vi ikke kun tilbyder NORDKAP Mini, men også NORDKAP Maxi, hvis du har brug for et hus til to kompressorer.

 

NORDKAP-kompressorhusene og fyldestanderne er designet af prisbelønnede Rune Balle for Nærenergi Danmark A/S